Διάσημοι Έλληνες...

Γράφουν στο twitter τους πως περνούν το καλοκαίρι τους!

Άννα Βίσση
Το Twitter έχει γίνει το αγαπημένο social δίκτυο όλων των σταρ παγκοσμίως. Στην Ελλάδα όλο και περισσότεροι διάσημοι φτιάχνουν λογαριασμό και πληροφορούν τους αγαπημένους τους «followers» για το τι κάνουν κάθε στιγμή. Σκέψεις, στιγμές, μέρη που κάνουν διακοπές. Τα πάντα μπορείς να μάθεις αν τους ακολουθείς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που πρόσφατα έφτιαξε λογαριασμό στο twitter και μέσα από αυτό μας ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, βρίσκεται στην Πάτμο και γράφει από εκεί: «Πάτμος. Το ωραιότερο φαγητό που έχω φάει στη ζωή μου. Και πιστέψτε με, έχω φάει πολύ».

Η Τάμτα πρόσφατα κυκλοφόρησε καινούργιο δίσκο και γράφει ενώ κάνει τις βουτιές της: «Επιστροφή στην Σαρωνίδα… Στην παραλία… Συζητώντας».

Η Άννα Βίσση δεν σταματάει να δουλεύει ακόμα και κατά την διάρκεια των διακοπών της στην αγαπημένη της πόλη: «Στο Λος Άντζελες. Μόλις συναντήθηκα με μία εκπληκτική χορογράφο για το χειμερινό μας show».

Η Ναταλία Γερμανού κατάγεται από την Μυτιλήνη στην οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες: «Και ήρθε η ώρα της Μυτιλήνης. Πατρίδα έρχομαι…».

Η Έλλη Κοκκίνου συνεχίζει τις συναυλίες της με την Δέσποινα Βανδή και από την Νάξο που βρίσκονταν για μία από αυτές έγραψε στο twitter της: «Είμαι στο γήπεδο της Νάξου τώρα με την Δέσποινα για συναυλία. Είμαι τέλεια!!!».

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει τις διακοπές της στην Κεφαλονιά: «Κεεεεεεεφααααααλοοοοοοοοννννιιιιααα γιατί τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά!».

Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου η οποία είχε γιορτή τον Δεκαπενταύγουστο έγραψε: «Χρόνια μας πολλά! Να βρίσκουμε στιγμές ανθρώπους καταστάσεις να χαιρόμαστε! Κυρίως ανθρώπους που να ξέρουν να χαίρονται».source:yupi.gr
top