ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φέρνει 

Φούστερ στη θέση Ντιόγκο...


Ο Νταβίδ Φούστερ είναι ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Ντιόγκο για τη Φλαμέγκο. Σε αναζήτηση φορ οι ερυθρόλευκοι, αισιοδοξία για Ουρτάδο στη θέση του αμυντικού μέσου. Όλες οι μεταγραφικές εξελίξεις. Απόψε το φιλικό με την Λα Κορούνια.
Ο Νταβίδ Φούστερ είναι παίκτης που προωθήθηκε από τον Βαλβέρδε κατά την περσινή συνεργασία τους στην Βιγιαρεάλ. Είναι 28 ετών και έπαιζε για χρόνια στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ, αφού ουδέποτε πήρε ευκαιρίες από τον Πελεγκρίνι. Ο Βαλβέρδε, όμως , τον πίστεψε πολύ και μετά από μια πολύ καλή χρονιά δανεισμού στην Έλτσε με 13 γκολ και 10 ασίστ, τον επανέφερε στο Μαδριγάλ και τον χρησιμοποίησε σε αρκετά παιχνίδια.

Ο Φούστερ αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και αναμένεται να δώσει βοήθεια σε αρκετές θέσεις, αφού αγωνίζεται και στο κέντρο αλλά κυρίως σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού.

Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Ντιόγκο στη Φλαμέγκο. Η βραζιλιάνικη ομάδα θα πληρώσει το συμβόλαιο του παίκτη για ένα χρόνο, ο Ολυμπιακός θα πάρει κάποια χρήματα, ενώ υπάρχει μεγάλη ρήτρα παραχώρησης του παίκτη καθώς στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορεί να ξαναβρεί τον εαυτό του στη Βραζιλία και να επιστρέψει την επόμενη σεζόν σε καλύτερη κατάσταση.

Σε εξέλιξη είναι οι απαφές του Ολυμπιακού με τον Μόισες Ουρτάδο που είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του αμυντικού χαφ. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό η οποία αναμένεται να καλυφθεί και ο Ισπανός παίκτης να αφήσει την Εσπανιόλ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πλέον για την απόκτηση σέντερ φορ, με διάφορα ονόματα να έχουν προταθεί και το ζήτημα να πηγαίνει για την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών.

Απόψε ο Βαλβέρδε θα δει την ομάδα που έχει στο μυαλό του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο φιλικό με την Λα Κορούνια (21.00-ΕΤ1). Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Όσκαρ, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ και Μήτρογλου.

Απών από το παιχνίδι ο τραυματίας Έντσο Μαρέσκα για τον οποίο υπάρχει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του. Επιπλέον, ο Βαλβέρδε ενημέρωσε τους Βασιλόγιαννη, Νικλητσιώτη και Βάντερσον ότι θα δοθούν δανεικοί.

Ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν έτοιμος να ανακοινώσει τη συμφωνία απόκτησης του Σουμπίνιο που θα δοθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό, από τον οποίο θα αποκτηθεί και ο Τάσος Παπάζογλου.
source:nooz.gr
top