Η απάντηση της Ειρήνης Μερκούρη για το φέσι στο ξενοδοχείο!

Η απάντηση της Ειρήνης 

Μερκούρη για το φέσι 

στο ξενοδοχείο!

Η Hard Music έστειλε e-mail και απαντά για το φέσι που ισχυρίζονται ότι άφησε η Ειρήνη Μερκούρη σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου! «Απάντηση προς τους συκοφάντες της Μυκόνου για το "φέσι" στο ξενοδοχείο με την Ειρήνη Μερκούρη! Χωρίς την διασταύρωση των πληροφοριών που λαμβάνουν κάποιοι ανακοινώνουν ανακριβείς θέματα.
Όντως η κυρία Μερκούρη βρέθηκε στην Μύκονο για 4 ημέρες ξεκούρασης σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού με τον σύντροφό της. Υπήρξε σαφώς εσωτερική κατανάλωση αφού βγήκαν ελάχιστα από το δωμάτιό τους.
Εν γνώσει της ξενοδόχου το ζευγάρι άφησε τα πράγματά του στο ξενοδοχείο για να λείψουν το Σαββατοκύριακο στην Τήνο για το τάμα που είχε κάνει η τραγουδίστρια, για το έμφραγμα που είχε υποστεί ο πατέρας της πριν λίγες εβδομάδες. Δεχόμενο το ζευγάρι την χρέωση του δωματίου για τις δύο αυτές μέρες που δεν θα διέμεναν στο ξενοδοχείο άφησε τις αποσκευές του για να μην τις κουβαλά μαζί, νομίζοντας ότι τα πράμγατά τους θα διαφυλάττονταν.
Επιστρέφοντας o σύντροφος της κυρίας Μερκούρη μετά το 2ήμερο της Παναγίας στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράμγατα και να πληρώσει τον λογαριασμό κάνοντας ckek out, ενώ εκείνη ήδη είχε επιτρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία των εμφανίσεων της στην συμπρωτεύουσα, διαπίστωσε πως έλειπαν από τα πράγματά τους ένα ρολόι Bulgari χρυσό με μαύρο λουράκι, ένα ζευγάρι παππούτσια καφέ Dolce e Gabbana, ένα ζευγάρι γυαλιά rayban, ένα μικρό notebook και ένα άρωμα Gucci.
Ζήτησε την άμεση αποκατάσταση τους από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου και αδυνατώντας να το κάνει αυτός, για να μην τους γίνει μήνυση για κλοπή διέδωσαν ένα υποτιθέμενο "φέσι"..
Ο κύριος Τσαγκαράκης ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του, ο οποίος του συνέστησε την άμεση αποχώρηση από το ξενοδοχείο. 'Έχει αποσταλεί ήδη εξώδικο προς το ξενοδοχείο για την αποκατάσταση της λίστας των πραγμάτων που πρέπει να επιστραφεί.
Σε περίπτωση που δεν του αποσταλούν όλα τα πράγματα που αναγράφονται θα κατατεθεί μήνυση για κλοπή και αγωγή για την αποκατάστασή τους. Επίσης στο εξώδικο ζητείται το ακριβές ποσό της χρέωσης και ενημερώνεται το ξενοδοχείο ότι το ποσό οφειλής θα κατατεθεί στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην οδό Ακαδημίας μέχρι την αποκατάσταση της ζημίας που υπέστη το ζευγάρι.source:gossip-tv.gr
top