Μελ Γκιμπσον...

Τράκαρε με το αυτοκίνητο του

Μελ Γκίμπσον
Ο διάσημος ηθοποιός τράκαρε την Κυριακή το απόγευμα την μπλε Maserati  του στον λόφο του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μελ δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ και τα αίτια του τροχαίου ήταν φυσιολογικά.

«Ο Μελ Γκίμπσον ήταν μόνος και οδηγούσε στην λεωφόρο Κάνυον. Για άγνωστους λόγους ο κύριος Γκίμπσον κατεύθυνε το όχημα προς τα αριστερά και έπεσε πάνω στους βράχους». Αυτά γράφει η αναφορά της αστυνομίας για το συμβάν.

Ο 54χρονος ηθοποιός που βρίσκεται σε δικαστική μάχη με την πρώην σύντροφο του Οξάνα Γκριγκορίεβα, αρνήθηκε στον αστυνόμο που έφτασε στον τόπο του ατυχήματος ότι μιλούσε στο τηλέφωνο ή έκανε κάτι άλλο ταυτόχρονα με την οδήγηση του οχήματος του.

«Δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα ότι ήταν υπο την επήρεια τοξικών ουσιών ούτε ότι ο οδηγός είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας αφού η ζημιά που τελικώς προκλήθηκε δείχνει πως οδηγούσε μέσα στα όρια». Σύμφωνα με τους αστυνόμους «ο
κύριος Γκίμπσον ήταν νηφάλιος και πολύ συνεργάσιμος και αφού κατέθεσε ήρθε και τον πήρε ένας φίλος του με αμάξι.

Ο δρόμος που έγινε το συμβάν είναι πολύ απότομος και δύσκολος στην οδήγηση και θα μπορούσε να γίνει στον οποιοδήποτε κάτι τέτοιο.
source:yupi.gr
top