Το κάπνισμα και τα ναρκωτικά 

του γιου του οδήγησαν τον 

Μάικλ Ντάγκλας στην κατάρρευση...


Ξεκινά χημιοθεραπείες, ράκος η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

 Το τελευταίο διάστημα η αλλαγή στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην ψυχολογία του διάσημου αμερικανού ηθοποιού ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ. Ο 65χρονος Ντάγκλας όσο κι αν ήθελε να το κρύψει, άρχισε να αλλάζει. Ο καρκίνος χτυπούσε αργά και βασανιστικά τον γιο του Κέρκ Ντάγκαλς. Η ξαφνική απώλεια βάρους, το απότομο γκριζάρισμα στα μαλλιά και η αλλοίωση στις φωνητικές χορδές προβλημάτισαν τους πάντες. Κανείς από το στενό περιβάλλον της οικογένειας δεν μιλούσε, και όλοι απέδωσαν την κατάπτωση στην περιπέτεια του γιου του με τα ναρκωτικά.

 
Την ίδια ώρα, η Κάθριν Ζέτα Τζόοουνμς έδειχνε επηρρεασμένη από όσα συνέβαιναν στο σπίτι της.
Οι κριτικοί θεάτρου σχολιάζαν αρνητικά την μελαχρινή ηθοποιό, που στις πρόβες της θεατρικής της παράστασης στο Μπρόντγουει ξεχνούσε τα λόγια της, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί ενώ εμφανίστηκε αρκετά αδυνατισμένη.
 
Όλοι δικαιολόγησαν την κατάπτωσή της σε νευρική ανορεξία, αλλά έπεσε έξω.
 
Η Τζόουνς ήξερε τη σοβαρότητα του προβλήματος στην φωνή του συζύγου της ενώ προσπαθούσε κι αυτή να ξεπεράσει τη σύλληψη του γιου του Μάικλ για ναρκωτικά . Τελικά η διάγνωση του καρκίνου έλυσε τον γρίφο.
 
Οι γιατροί ενημέρωσαν το διάσημο ζευγάρι πως την μεγαλύτερη ζημιά στον Ντάγκλας την προκάλεσε το τσιγάρο. Ήταν φανατικός καπνιστής και τώρα κινδυνεύει να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή.
 
Τις επόμενες ημέρες ο Ντάγκλας θα ξεκινήσει χημιοθεραπεία αλλά και ραδιοθεραπεία σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης. Οι επίπονες θεραπείες θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες. Τα αποτέλεσματα θα κρίνβουν και τις περαιτέρω κινήσεις των γιατρών. Αυτή την στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής:
 
Αν δεν πετύχουν οι θεραπείες ο ηθοποιός θα πρέπει να μπει επειγόντως στο χειρουργείο για λεπτή επέμβαση στο λάρυγγα. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Μάικλς Ντάγκλας θα χάσει τη φωνή του.
 source:newsit.gr
top