Η νέα επικίνδυνη μόδα 

του “Balconing”!

Μεγάλη αναστάτωση φέρνει στην Ισπανία το εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο του “Balconing”, που ξεκίνησαν Βρετανοί τουρίστες. Διαστάσεις κινήματος παίρνει η νέα τρέλα των τουριστών.
Τα δυο νέα περιστατικά που σημειώθηκαν σε ξενοδοχεία στις Βαλεαρίδες, έρχονται να επιβεβαιώσουν τους φόβους των ισπανικών αρχών για αυτό το νέο εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο που φαίνεται να συναρπάζει αρκετούς νέους τουρίστες στην Ισπανία.
Με τον όρο “Balconing” χαρακτηρίζεται η συνήθεια που έχουν αποκτήσει νεαροί τουρίστες, συνήθως Βρετανοί, οι οποίοι έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ επιστρέφουν στα δωμάτιά τους, βγαίνουν στο μπαλκόνι και από εκεί κάνουν βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου! Στις αρχές του Αυγούστου, μάλιστα, σημειώθηκαν εννέα τέτοια περιστατικά, που έλαβαν χώρα στην Ίμπιζα και τη Μαγιόρκα.
Το ευτυχές είναι πως μέχρι τώρα οι περισσότερες περιπτώσεις αυτού του ιδιότυπου “αθλήματος” κατέληξαν ομαλά και δεν υπήρξαν θύματα. Οι μεθυσμένοι βουτηχτές, μάλιστα, ανέβασαν το κατόρθωμά τους στο youtube. Ωστόσο, έχουν υπάρξει και κάποιοι που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.
source:tlife.gr

Δες το video:



top