Τελευταία προειδοποίηση 

για τους αντάρτες της ΝΔ...

Τελευταία προειδοποίηση για τους αντάρτες της ΝΔ
Τελευταία προειδοποίηση για τους αντάρτες και τους υποστηρικτές τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν η διαγραφή Μαρκογιαννάκη από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο βουλευτής Χανίων  σχεδιάζει να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την Κρήτη με την στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη την επόμενη εβδομάδα και κατηγορεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για διαγραφή σταλινικού τύπου.
Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν οι πρώτοι που του τηλεφώνησαν για να του συμπαρασταθούν, μάλιστα συνεργάτες της κυρίας Μπακογιάννη μιλούν για μεθοδεύσεις που γυρίζουν χρόνια πίσω τη Νέα Δημοκρατία. Στη Ρηγίλλης από την άλλη θεωρούν ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης εκβίασε την διαγραφή του με την πρόθεση του να κατέβει ως αντάρτης.
Οι  εκλογές οδηγούν σε ρήξη της Ρηγίλλης με την Ντόρα Μπακογιάννη και δεν αποκλείονται νέες διαγραφές . Στο κόκκινο βρίσκεται η Ελσα Παπαδημητρίου που στηρίζει την υποψηφιότητα Τατούλη στην Πελοπόννησο  ενώ και ο Θανάσης Γιαννόπουλος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την υποψηφιότητα Χειμάρα στην Στερεά Ελλάδα.
Εκεί υπεύθυνος βουλευτής ορίστηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης  ενώ αντίστοιχο ρόλο ανέλαβε ο Σιμος Κεδίκογλου στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  την ώρα που ο Γιώργος Κοντογιάννης εμφανίζεται δυσαρεστημένος γιατί δεν πήρε το χρίσμα της ΝΔ.
Αντίθετα στο Καρπενήσι όπου την Κυριακή ο Κώστας Μπακογιάννης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να τον στηρίξει εμμέσως και να μην κατεβάσει άλλον υποψήφιο.
Την ίδια ώρα η πρόταση του επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη για συνεργασία στον δήμο Αθηναίων βρίσκει ανταπόκριση στο ΠΑΣΟΚ, που θα ανακοινώσει τους υποψηφίους που στηρίζει στις 3 Σεπτέμβρη.
source:madata.gr
top