Η υποψηφιότητα του

Κ.Μπακογιάννη στο επίκεντρο 

συζητήσεων στη Ρηγίλλης...


O Κ.Μπακογιάννης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το βράδυ της Κυριακής
O Κ.Μπακογιάννης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το βράδυ της Κυριακής (Φωτογραφία:  ICON )
Αθήνα
Τη στάση της ΝΔ απέναντι στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Καρπενησίου, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το βράδυ της Κυριακής από τον Προυσσό Ευρυτανίας, επιχειρούν να διαβλέψουν πολλοί εντός και εκτός κόμματος, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του Χρ. Μαρκογιαννάκη και τις πληροφορίες ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ντόρα Μπακογιάννη για να θέσει υποψηφιότητα στην περιφέρεια Κρήτης.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν προκαταλήψεις. Δεν έχουμε δυσκολία να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του».


Ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Β. Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σημείωσε ότι «η ΝΔ είναι ανοικτό κόμμα, χωρίς μικροψυχίες. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι γιος του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και φυσικά της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Παύλος υπήρξε μάρτυρας της Δημοκρατίας και επίλεκτο στέλεχος της ΝΔ. Τον τιμούμε και νομίζω ότι τον τιμά και η Ευρυτανία. Δεν εντάσσεται ο Κ. Μπακογιάνης κατ' ανάγκην σε εκείνους που θέλουν να διαιωνίσουν την οικογενειοκρατία».


Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι αν ζητήσει στήριξη «εδώ είμαστε», σημειώνοντας ότι «δεν είπε ότι θα τον στηρίξουν».


Ο Κ. Μπακογιάννης φέρεται ότι δεν θα ζητήσει στήριξη από κανένα κόμμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συζητήσεις που έχουν γίνει στη Ρηγίλλης κατ' αρχήν έχει αποφασιστεί ότι δεν θα δοθεί χρίσμα σε κανέναν και θα αφεθεί ελεύθερη η τοπική κοινωνία για την επιλογή της, καθώς και η τοπική της ΝΔ έχει εκδηλωθεί θετικά υπέρ της υποψηφιότητας του Κ. Μπακογιάννη.
source:in.gr
top