10 κινήσεις που θα ανανεώσουν

τη σχέση σου...

Φωτό: © Fotolia
Είστε ζευγάρι καιρό, έχετε συνηθίσει ο ένας τον άλλον, αγαπάτε ο ένας τον άλλον αλλά η ρουτίνα σας κλείνει το μάτι. Όπως σε όλους άλλωστε... 
Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Χρειάζονται καθημερινό “πότισμα” για να διατηρηθούν ζωντανές και να μην πάει περίπατο το πάθος. Υπάρχουν λοιπόν μερικά έξυπνα τρικς, γυναικεία σέξι τρικς που μπορείς να κάνεις και να δώσεις μια αναζωογονητική ανάσα στο γάμο ή στη μακροχρόνια σχέση σου.
1. Το νούμερο ένα, που πάντα τονίζουν και οι ψυχολόγοι, είναι να είσαι περιποιημένη. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμελείς τον εαυτό σου. Κάνει κακό στην ψυχολογία σου, κάνει κακό στην αυτοπεποίθησή σου.
Ίσως να είσαι κουρασμένη από τις αμέτρητες υποχρεώσεις, ίσως να έχεις αμελήσει το μακιγιάζ, το κομμωτήριο, ίσως να φοράς στο σπίτι την ίδια πιτζάμα. Ίσως χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια, αλλά θα σου κάνει καλό. Και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι ειδικοί το διευκρινίζουν. Η περιποίηση είναι θέμα αυτοσεβασμού.
2. Πάρε πρωτοβουλίες. Κάνε το πρώτο βήμα στο σεξ. Η παράδοση άλλα λέει, αλλά γιατί να μην το τολμήσει μία φορά. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνον. Δεν είναι κακό. Το προτείνουν και οι ειδικοί (ψυχολόγοι-σεξολόγοι).
3. Έκπληξη! Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό ή κάτι αφροδισιακό... Ή πάρτου ένα όμορφο δώρο, κάτι που θα του αρέσει, κάτι που ξέρεις ότι το θέλει, κάτι που θα τον κάνει να χαμογελάσει και θα του φτιάξει το κέφι, κάτι που θα του πάρει το μυαλό από την πίεση και το στρες της καθημερινότητας. Κάνε κάτι που δεν το περιμένει...
4. Οργανώστε ένα τριήμερο ή ένα διήμερο - γιατί όχι. Κάπου κοντά. Μην ταλαιπωρηθείτε στις διαδρομές, μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι. Τα ξενοδοχεία είναι “αφροδισιακά”. Μια βραδιά μακριά από τη “γνωστή” σας κρεβατοκάμαρα θα σας ανανεώσει. Διαφορετικό location, διαφορετικό περιβάλλον, διαφορετική ενέργεια. Και μετά... πρωινό στο κρεβάτι!
5. Περάστε μια νύχτα χωρίς τα παιδιά σας -αν έχετε. Ας κοιμηθούν στους παππούδες, σε φίλους, σε συγγενείς, σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ένα βράδυ εκτός προγράμματος, μια νύχτα χωρίς ευθύνες θα σας χαλαρώσει.
6. Κλείστε την τηλεόραση. Σβήστε τα φώτα. Μην αφήσετε τίποτα που να σας αποσπά την προσοχή. Βάλτε λίγο μουσική και συζητήστε. Αποκτήστε επαφή. Κοιταχτείτε στα μάτια...
7. Θυμηθείτε το πως γνωριστήκατε. Ταξιδέψτε στο παρελθόν. Στις πρώτες μέρες του έρωτά σας. Δείτε φωτογραφίες. Σκαλίστε τις γλυκές αναμνήσεις.
8. Ξεκίνα γυμναστική. Εκτός του ότι θα βοηθήσεις τη γραμμή σου, θα εκτονώσεις το στρες και θα αλλάξει η ψυχολογία σου, η διάθεσή σου. Θα έχεις περισσότερη ενέργεια και σύντομα, όταν θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα και στο σώμα σου να είσαι σίγουρη ότι θα τα δει και ο σύντροφός σου.
9. Βγείτε ραντεβού... Μην συναντηθείτε σπίτι... Δώστε κατευθείαν ραντεβού κάπου έξω. Φροντίστε να καθυστερήσετε λίγο και κάντε εμφάνιση και κάτι διαφορετικό, με κάτι καινούριο...
10. Μπορεί τα μαλλιά, μπορεί ένα κατακόκκινο κραγιόν που δεν συνηθίζεται να φοράτε, μπορεί με...
Οι άντρες έχουν μια ιδιαίτερως ευαίσθητη όραση. Είναι οπτικοί τύποι. Η εικόνα παίζει για εκείνους μεγάλο ρόλο. Αν σε βλέπουν όλα αυτά τα χρόνια ίδια... σχεδόν “σταματάνε” να σε βλέπουν. Σαν ο εγκέφαλος να μην παίρνει την πληροφορία.
Κάνοντας την έκπληξη με κάτι διαφορετικό θα χτυπήσεις τζακ ποτ, θα στείλεις μήνυμα στον εγκέφαλό του...
Σημασία όμως έχει αυτό το καινούριο σου εγχείρημα να είναι και επιτυχημένο. Έχεις λοιπόν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια σου. Εκμεταλλεύσου το. Μπες στοMake Over, δοκίμασε κάτι ανατρεπτικό και μετά τόλμησέ το. Αφού τσεκάρεις ότι σου πηγαίνει...
Μπορεί να είναι ένα χτένισμα, ένα έντονο μακιγιάζ ή ακόμα μια τεράστια αλλαγή. Από μελαχρινή... ξανθιά. Από ξανθιά... μελαχρινή! Τέτοιες αλλαγές σίγουρα δεν τις τολμάς αν δεν έχεις εξασφαλίσει ότι θα έχουν επιτυχία. Το Make Over σίγουρα θα σε βοηθήσει.
Και σίγουρα θα βοηθήσει και τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα έχει ξαφνικά απέναντί του μια καινούρια εκδοχή σου. Εντελώς διαφορετική. Κι εσύ στον καθρέφτη σου... Πίστεψέ με! Θέλουν τόλμη οι μεγάλες αλλαγές, αλλά αν είναι τσεκαρισμένες, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. For sure... Μέχρι να σε συνηθίσει ξανά, μέχρι να σε συνηθίσεις ξανά... όλα θα είναι σαν καινούρια, believe me!
source:tlife.gr
top