Λούρδη Λεόν...

Θα παίξει στην ταινία της Μαντόνα!

Λούρδη Μαντόνα στη φωτογράφηση της κολεγιόν
Έχει ήδη ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της σε ό, τι αφορά τη μόδα, τη θρησκεία και τη μουσική. Τώρα, η 13χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, ετοιμάζεται να την ακολουθήσει και στη μεγάλη οθόνη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το «μίνι εγώ» της Μαντόνα στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας που σκηνοθετεί με τίτλο «W.E.». Η Λούρδη, ήταν κατάλληλα ντυμένη για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της, παρότι δεν είναι γνωστός ακόμη ο ρόλος που θα κρατήσει στην ταινία της «βασίλισσας της ποπ». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πριν έρθει η δική της σειρά να μπει μπροστά από τις κάμερες, η μικρή παρακολουθούσε κάθε κίνηση της μητέρας της μαζί με τα αδέρφια της, τον Ρόκο και τον Ντέιβιντ Μπάντα.

Η ταινία υπολογίζεται να κοστίσει 18 εκατ. λίρες, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Λονδίνο, τη Γαλλία αλλά και τη Νέα Υόρκη. Έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Άμπι Κόρνις -πρώην σύντροφος του Ράιαν Φιλίπε-  και άλλοι νέοι ηθοποιοί. Η Μαντόνα, παρά τις αρνητικές κριτικές που είχε εισπράξει ως σκηνοθέτης με το πρώτο της κινηματογραφικό εγχείρημα, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να τους εντυπωσιάσει όλους. Οι κριτικοί είχαν χαρακτηριστικά γράψει το 2008: «Μήνυμα προς τον σκηνοθέτη. Μη βιαστείς να αφήσεις την πρωινή σου δουλειά ακόμη».

Η Λούρδη έχει συνεργαστεί ξανά με τη Μαντόνα στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της, «Celebration», όπου έκανε μία καμέο εμφάνιση με χορευτική φιγούρα. Επιπλέον, μαζί λάνσαραν τη σειρά ρούχων «Material Gilr» στο πολυκατάστημα Macy’s, τον Αύγουστο. Στο παρελθόν, βέβαια, η Μαντόνα είχε δηλώσει πως θα την απέτρεπε αν επιχειρούσε να ασχοληθεί με το χώρο της ψυχαγωγίας και ειδικά, την υποκριτική!source:yupi.gr
top