Σάλο στο X Factor 

έχει προκαλέσει μια 20χρονη πόρνη...

Ιωάννα Μαμάη
Διχασμό έχει προκαλέσει στο βρετανικό X Factor η υπόθεση μιας 20χρονης πόρνης καθώς παρόλο που οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού υποστηρίζουν πως η κοπέλα δεν πρέπει να συνεχίσει στο σόου, ο κριτής Simon Cowell είναι υπέρ της παραμονής της.

Ο Cowell ισχυρίζεται πως πρέπει να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν το σόου ανεξάρτητα από την ιδιωτική του ζωή. Η Chloe Mafia είναι συνοδός κυριών έναντι του ποσού των 160 λιρών (193 ευρώ) την ώρα.

"Δεν έχουμε διώξει από το σόου πόρνες. Δεν διώχνουμε κόσμο επειδή ασχολούνται με κάτι στη ζωή τους που  δεν είναι αρεστό σε κάποιους άλλους. Όταν κάποιος στέλνει συμμετοχή στο X Factor καταλαβαίνω πως θέλει να βελτιώσει τη ζωή του", είπε ο Simon Cowell.

"Δεν υπάρχει λόγος να εκδιωχθεί από το σόου. Ωστόσο δε θα πρέπει να εργάζεται ως πόρνη κατά τη διάρκεια του X Factor", δήλωσε ο παραγωγός Richard  Holloway.

Η Chloe Mafia είναι μόλις 20 χρονών και έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι ηλικίας 19 μηνών. Σε εφημερίδες εμφανίζεται η αγγελία της για παροχή ερωτικών υπηρεσιών με το όνομα Candy.

Η παραγωγή τονίζει πως για τη συνέχιση της συμμετοχής της, η Mafia ή αλλιώς Candy, θα πρέπει να διακόψει την πορνεία ενώ θεωρούν πως επέλεξε να εμφανιστεί στο X Factor πιθανότατα για να αυξήσει την πελατεία της. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως η νεαρή κοπέλα αρνήθηκε αρχικά πως ήταν πόρνη και δεν μπόρεσε να δώσει καμία εξήγηση για την "καυτή" αγγελία.

Εκπρόσωπος του ριάλιτι δήλωσε στην Daily Mail πως το θέμα θα διερευνηθεί περαιτέρω.source:cosmo.gr
top