Τζέσικα Άλμπα- 

Νάταλι Πόρτμαν...

Οι πρώτες χολιγουντιανές αφίξεις στο Φεστιβάλ Βενετίας

Τζέσικα Άλμπα
Η αυλαία του Φεστιβάλ Βενετίας μόλις άνοιξε και τα πρώτα χολιγουντιανά ονόματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ιταλική πόλη που φιλοξενεί για 67η φορά το κινηματογραφικό γεγονός. Η Τζέσικα Άλμπα και η Νάταλι Πόρτμαν ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έδωσαν το «παρών», εν αναμονή των ταινιών τους που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.


Η Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί δίπλα στον Βενσάν Κασέλ στην ταινία-θρίλερ «Black Swan», που αποτελεί το φετινό εναρκτήριο φιλμ, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου στο παρελθόν με Χρυσό Λέοντα, Ντάρεν Αρονόφσκι — στο καστ συμπεριλαμβάνεται, επίσης, και η Γουϊνόνα Ράιντερ. Η ταινία, που θεωρείται μία από τις πιο αναμενόμενες της χρονιάς, μόλις έκανε πρεμιέρα, αποσπώντας διφορούμενες κριτικές. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος θα επιλέξει το νικητήριο φιλμ, ανάμεσα σε 79 ταινίες που θα προβληθούν συνολικά μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Τζέσικα Άλμπα πρωταγωνιστεί στην ταινία «Machete», του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ –έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στο «Sin City»-, που θα προβληθεί εκτός του διαγωνιστικού μέρους. Συμπρωταγωνιστές της είναι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, η Μισέλ Ροντρίγκεζ και η Λίντσεϊ Λόχαν. Η 29χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο πρώτο πάρτι του φεστιβάλ, το οποίο δόθηκε προς τιμήν του Ταραντίνο, φορώντας εντυπωσιακό φόρεμα Valentino.

Εκτός, βέβαια, από το φεστιβάλ, η Νάταλι Πόρτμαν και η Τζέσικα Άλμπα δεν έχασαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στα καραβάκια και να περιηγηθούν εν πλω στη μαγευτική πόλη.source:yupi.gr
top