Σάλο από διαφήμιση εταιρείας 

που έγδυσε την λαίδη Νταϊάνα!



Η λαίδη Νταϊάνα ποζάρει με τα εσώρουχα της και παίζει βιολοντσέλο; Ναι. Σε μια διαφημιστική καμπάνια κινεζικής εταιρείας και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Βρετανία.


Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η νέα διαφημιστική καμπάνια της κινεζικής εταιρείας εσωρούχων Jealousy International, στην οποία εμφανίζεται μια σωσίας της λαίδης Νταϊάνας να φοράει αποκαλυπτικά εσώρουχα, παίζοντας βιολοντσέλο μπροστά σε ένα μικρό ξανθό παιδάκι, το οποίο κρατάει τις παρτιτούρες, ενώ η λεζάντα γράφει: «Νιώστε τον ρομαντισμό των Βρετανών γαλαζοαίματων»!
 
Αυτό που σόκαρε ακόμα περισσότερο τους Βρετανούς είναι ότι η συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση της σειράς εσωρούχων «Νταϊάνα» συνέπεσε με την επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας, η οποία έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997! Στην άλλη γιγαντοαφίσα η ίδια σωσίας εμφανίζεται ξαπλωμένη σε ανάκλιντρο να φοράει ένα γαλάζιο σατέν φόρεμα.
 
Και οι δύο διαφημιστικές αφίσες έχουν γεμίσει το αεροδρόμιο του Σενζέν και οι Βρετανοί τουρίστες ή εργαζόμενοι στην Κίνα εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την απίστευτη αυτή διαφήμιση, ενώ ο βρετανικός Τύπος εξαπολύει μύδρους εναντίον της εταιρείας. Μάλιστα σχεδόν όλες οι εφημερίδες αναφέρουν πως την ώρα που εκατοντάδες Βρετανοί κατέθεσαν ανθοδέσμες έξω από το παλάτι Κένσιγκτον, η «Jealousy International» δεν σεβάστηκε τη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας. Στην ιστοσελίδα της μάλιστα η εταιρεία, που έχει τη βάση της στην νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ, έχει ως σύνθημα «Ελευθερώστε το μυαλό σας, ελευθερώστε το στυλ σας»...
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία επίσημη δήλωση από τη βρετανική βασιλική οικογένεια δεν έγινε για το θέμα.source:newsit.gr
top