Σάντρα Μπούλοκ...

Πρώτη στη λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες του πλανήτη! Ποιες ακολουθούν;

Σάντρα Μπούλοκ
Μπορεί στο διάστημα που μεσολάβησε από τον Ιούνιο του 2009 η προσωπική της ζωή να υπέστη πλήγματα (έμαθε ότι ο επί τεσσεράμισι χρόνια σύζυγός της την απατούσε και τελικά χώρισαν επεισοδιακά), όμως φαίνεται πως επαγγελματικά η χρονιά αυτή ήταν άκρως επιτυχημένη για τη Σάντρα Μπούλοκ: Πρώτα κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και τώρα κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα του «Forbes» με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του πλανήτη.

Από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2010, οι ταινίες «The Blind Side» και «Η Πρόταση» απέφεραν στην 46χρονη Μπούλοκ έσοδα 56 εκατομμυρίων δολαρίων, δίνοντάς της το συγκεκριμένο τίτλο. Τη δεύτερη θέση μοιράζονται η Κάμερον Ντίαζ και η Ρις Γουίδερσπουν με κέρδη 32 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ακολούθησε η Τζένιφερ Άνιστον με 27 εκατομμύρια και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με 25.

Εκτός από τα έσοδα από τις ταινίες, το «Forbes» έχει συνυπολογίσει και οποιαδήποτε άλλα κέρδη των σταρ, όπως για παράδειγμα οι αμοιβές τους για διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνίστησαν.source:yupi.gr
top