Μην Κάνεις 

Ποτέ Επενδύσεις 

Με Την Προίκα Της Γυναίκας Σου...

Μερικές σκέψεις για τις γυναίκες, την προίκα και την ελληνική δικαιοσύνη

Διαζύγιο-Αποζημίωση
«Αν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», τότε η «προίκα είναι ένα πιάτο που επιστρέφεται με τόκο».

Αυτό έκανε μία ηλικιωμένη μοδίστρα από τα Γρεβενά όταν την παράτησε ο άντρας της ύστερα από 19 χρόνια γάμου. Όταν βγήκε το διαζύγιο απαίτησε τα χρήματα που είχε δώσει για προίκα και η διεφθαρμένη Δικαιοσύνη της τα έδωσε πίσω και μάλιστα με τόκο. Οι 100 χιλιάδες δραχμές έγιναν 119.972,37 ευρώ.

Μερικές παρατηρήσεις επί του θέματος:

- Οι γυναίκες δεν ξεχνούν. Σαν την Κύπρο. Όχι μόνο τον έπρηξε για λεφτά που του είχε δώσει 41 ολόκληρα χρόνια πριν αλλά κινήθηκε και δικαστικά εναντίον του.

- Είσαι άντρας, αυτοδημιούργητος και καταφέρνεις να φτιάξεις μία αξιοσέβαστη περιουσία. Και έρχεται στα βαθιά γεράματα να σου πάρει πίσω με τόκο ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ η πρώην γυναίκα σου και μητέρα του παιδιού σου. Πόσο λάθος έκανες που δεν πήρες ένα δανειάκι από την τράπεζα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τώρα…

- Οι γυναίκες είναι ρουφιάνες και προδότρες. Όχι με την κακή έννοια της λέξης αλλά με την κυριολεκτική. Η προξενήτρα που ήταν και φίλη σου και τότε είχε πει πόσο καλό και εργατικό παιδί είσαι, τώρα πάει στα δικαστήρια και καταθέτει εναντίον σου. Λυκοφιλίες λέγονται αυτές.

- Η Δικαιοσύνη έχει λάθος κριτήρια. Είναι δυνατόν σε περίοδο οικονομικής κρίσης να παίρνεις χρήματα από κάποιον που μπορεί να κάνει επενδύσεις για να το δώσεις σε μία κυρία που απλά ήθελε να πάρει την εκδίκησή της; Πώς θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία αν δεν λειτουργούμε όλοι με αυτόν το σκοπό.source:yupi.gr
top