Αυτοκρατορική 

εμφάνιση του Παναθηναϊκού...

Ο πρωταθλητής Ελλάδας επικράτησε της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ


Μεγάλη εμφάνιση, και νίκη που ενισχύει το γόητρό του, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, καθώς νίκησε με 3-2 την πρωταθλήτρια Ευρώπης – και νταμπλούχο Ιταλίας- Ίντερ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Rogers Centre» του Τορόντο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε μεγάλη μπάλα και έδειξε έτοιμος να πετύχει τους στόχους του για ντάμπλ στην Ελλάδα και καλή εμφάνιση στην Ευρώπη στη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με τα επιθετικά του «όπλα» (κυρίως) σε μεγάλη μέρα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13' με τον Σισέ, έπειτα από σέντρα του Λέτο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (στο 23') και πάλι ο Γάλλος το 2-0 με φοβερό σουτ!

Σε μία αδράνεια (δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο Καντέ) στην άμυνα του «τριφυλλιού» στο 31' ο Ετό κατάφερε να μειώσει για τους Ιταλούς, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, όμως, «σκύλιασαν» ακόμα παραπάνω…

Στο 41' ο Σωτήρης Νίνης έφυγε στην αντεπίθεση, άνοιξε την μπάλα στον Λέτο, ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Ορλαντόνι πέτυχε το τρίτο γκολ των «πρασίνων».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν, με τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές και να δοκιμάζουν συστήματα.
Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Γκοβού, Λέτο, Νίνης, Σισέ

Ίντερ: (Ράφα Μπενίτεθ): Ορλαντόνι, Κόρντομπα, Ζανέτι, Ετό, Μαρίγκα, Καμπιάσο, Όμπι, Ματεράτσι, Κίβου, Πάντεφ, Ομπίνα 
source:skai.gr
top