Τι θα δούμε στον Alpha 

τη νέα σεζόν;

Ελένη Μενεγάκη
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης η τηλεόραση της επόμενης σεζόν απαντά με real life προγράμματα του εξωτερικού προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ημεδαπής, με μαγειρικά ριάλιτι, αλλά και με τηλεπαιχνίδια που υπόσχονται αστρονομικά ποσά.

Secret Story Ως απάντηση στην αρπαγή της τελευταίας στιγμής του Real Housewives εμφανίζεται το Secret Story, που δεν είναι τίποτα άλλο από τη γαλλική version του Big Brother. Δεκατέσσερις παίκτες είναι έγκλειστοι για δώδεκα εβδομάδες προκειμένου να κερ­δίσουν το χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ. Πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, τουλάχιστον στη γαλλική version, έχουν τα μυστικά που καλείται κάθε διαγωνιζόμε­νος να αποκαλύψει. Μυστικά που μπορεί να αφορούν το οτιδήποτε πολύ προσω­πικό στις ζωές των παικτών. Κάθε μυστι­κό θα έχει αντίτιμο 10.000 ευρώ, ενώ κάθε εβδομάδα δύο παίκτες θα είναι προτεινό­μενοι προς αποχώρηση.


Ι Love My Country
Πρόκειται για ένα παιχνίδι σχεδιασμένο από τον πατέρα του Big Brother. Η πρώ­τη του προβολή έγινε το 2008 στη Δανία και από τότε τα δικαιώματα προβολής του έχουν πωληθεί σε περισσότερες από δέ­κα χώρες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν δύο ομάδες, η καθεμία με το δικό της αρχηγό, που καλούνται να απα­ντήσουν σε ένα πλήθος ερωτή­σεων που αφορούν την πατρίδα τους. Στο τέλος του προγράμμα­τος η νικήτρια ομάδα παίρνει ένα δώρο που είναι συμβο­λικό και προέρχεται από την παράδοση του τό­που της κάθε ομά­δας. Την παρουσί­αση θα αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη.
 source:yupi.gr
top