Υβόνη Μπόσνιακ...

Τελευταία εξέλιξη: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη Ρέμου!

Αντώνης Ρέμος- Υβόννη Μπόζνιακ
O νέος έρωτας του διάσημου τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό κρυφός. Μετά την προηγούμενη ανάρτηση του Yupi για τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή του Αντώνη Ρέμου, η ανταπόκριση από τη Μύκονο ήταν άμεση!

Το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου ονομάζεται Υβόνη Μπόσνιακ. Είναι μικρότερή του κατά 15 χρόνια περίπου, κατάγεται από την Κροατία και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη χώρα μας. Εκτός από την παραλία του Φωκού, η Υβόνη ήταν μαζί με τον Αντώνη το περασμένο Σάββατο στο πάρτι του Βασίλη Τσιλιχρήστου στο Ν' Ammos στην Ψαρού. "Οι δυο τους κρατούσαν αποστάσεις γιατί υπήρχαν φωτογράφοι" λέει αυτόπτης μάρτυρας. "Η Υβόνη μιλούσε κυρίως με τη Βάλια Κακούτη, η οποία συνόδευε τον κολλητό φίλο του Αντώνη, Κώστα Πηλαδάκη. Στο τραπέζι τους υπήρχαν σωματοφύλακες και έτσι δεν μπορούσε να τους προσεγγίσει κανείς".

Το ίδιο βράδυ πάντως ο Αντώνης εθεάθη χωρίς το κορίτσι του στα Ματογιάνια. "Ήταν μόνο με τον Κώστα Πηλαδάκη" λέει άνθρωπος που τους συνάντησε. "Η Βάλια και η Υβόνη δεν ήταν μαζί τους".
source:yupi.gr
top