Συντηρητικοί στο κρεβάτι 

οι Βρετανοί...

Ιωάννα Μαμάη
Συντηρητικοί φαίνεται πως είναι οι Βρετανοί στο σεξ αφού το 60% παραδέχτηκε σε έρευνα πως προτιμά την ιεραποστολική στάση όταν έρχεται σε σεξουαλική επαφή με το ταίρι του.

Επιπλέον, η μέση διάρκεια μιας επαφής κρατά περίπου 24 λεπτά. Όπως έδειξε η μελέτη που διεξήχθη σε 3.000 άτομα, το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών χρησιμοποιεί δύο με τρεις στάσεις ωστόσο η κατάληξη είναι τις περισσότερες φορές... ιεραποστολική.

Στη δεύτερη θέση έρχεται το doggy style και στην τρίτη η στάση με τη σύντροφο από πάνω.

Παράλληλα, περισσότεροι από τους μισούς παραδέχτηκαν πως θα ήθελαν να κάνουν σεξ συχνότερα ή κάπου αλλού εκτός από το υπνοδωμάτιο, μέρος που το 89% των Βρετανών επιλέγει για τις ιδιαίτερες στιγμές του.

"Η έρευνα δείχνει πως οι Βρετανοί προτιμούν κάποιες συγκεκριμένες και άνετες στάσεις. Ένα στα δέκα ζευγάρια είπαν πως εφαρμόζουν μόνο μια στάση γεγονός που κάνει βαρετή και μη ικανοποιητική την ερωτική ζωή τους.

Επίσης, το 78% των ζευγαριών δεν κάνει σεξ αργά το βράδυ ποσοστό που δείχνει πως πιθανότατα είναι εξαντλημένοι από τη δουλειά και προτιμούν ένα καλό ύπνο", είπε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας UKDating.com που διεξήγαγε την έρευνα.
source:cosmo.gr
top