Ποιος Κακά;

 Γιάννης Λαµπίρης

Πήγε στηΜαδρίτη  σανΜεσσίας αλλά  τώρα οΜουρίνιο  ψάχνει τρόπο να  τον ξεφορτωθεί. Η  διοίκηση της Ρεάλ  πάντως δεν θέλει  να παραδεχτεί την  λανθασµένη επιλογή  της απόκτησης του  Κακά
Οταν πέφτει ένα αστέρι, είναι συνηθισµένο να κάνεις µια ευχή. Ο Ζοζέ Μουρίνιο όµως δεν περίµενε να δει να ολοκληρώνεται η... πτώση του Κακά για να ευχηθεί την αποδέσµευσή του από τη Ρεάλ!

Ο Βραζιλιάνος είχε έρθει ως µεσσίας πέρυσι στη Βασίλισσα, µε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η µεταγραφή του από τη Μίλαν κόστισε κοντά στα 70.000.000 ευρώ!

Ενα χρόνο µετά, ο Κακά παραπαίει και µετά τις απογοητευτικές εµφανίσεις στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, ο «Special Οne» δεν θα έλεγε όχι να τον πάσαρε στην αγαπηµένη του Τσέλσι, από την οποία θέλει σαν τρελός το αγαπηµένο του παιδί, τον Ρικάρντο Καρβάλιο, αλλά και τον Ασλεϊ Κόουλ.

Ο πρόεδρος όµως των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ στην παρούσα φάση δεν θέλει ούτε να ακούσει ένα τέτοιο ενδεχόµενο, δεδοµένου ότι θα είναι σαν να παραδέχεται µεγάλο φιάσκο σε µια από τις πιο ακριβές µεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι περιµένουν στη γωνία αν µπει πωλητήριο στον παίκτη και µάλιστα ο προπονητής των Λονδρέζων Κάρλο Αντσελότι διατηρεί εξαιρετικές αναµνήσεις από την κοινή τους θητεία στη Μίλαν. «Θα ήταν ευχής έργον αν τον πούλαγαν, αλλά νοµίζω ότι είναι σχεδόν ουτοπικό να περιµένουµε κάτι τέτοιο» τόνισε ο τεχνικός της Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος είναι βιρτουόζος της µπάλας, αλλά πληρώνει το γεγονός ότι δεν άκουσε τους γιατρούς της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να υποβληθεί αµέσως µετά τη λήξη της σεζόν σε επέµβαση για να λύσει µια και καλή το πρόβληµα µε τους µυϊκούς τραυµατισµούς. Ο Κακά δεν θέλησε να χάσει το Μουντιάλ, όµως τελικά όχι µόνο ήταν ωσεί παρών στη Νότια Αφρική, αλλά τώρα κινδυνεύει να χάσει και το συµβόλαιό του µε τους Μαδριλένους. Αν και ποντάρει στον πρόεδρο.

Στην περίπτωση που πουληθεί ο Κακά, πρώτος στόχος της Ρεάλ είναι ο Γερµανός Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στο Μουντιάλ. Ο Κακά, από τις υποδοχές µε τιµές αρχηγού κράτους που έτυχε πέρυσι, αυτή τη στιγµή βρίσκεται στο περιθώριο και δεν θυµίζει σε τίποτα το αστέρι που έλαµπε πέρυσι στο στέµµα της Βασίλισσας. source:tanea.gr
top