Γιώργος Μητσικώστας...

«Τελείωσαν τα golden κορίτσια και τα αγόρια»

Γιώργος Μητσικώστας
Ο Γιώργος Μητσικώστας σε συνέντευξή του στη «Real Life» μίλησε για την τηλεόραση, τα νέα του σχέδια, την οικονομική κρίση και φυσικά την κόρη του.

Για τη χρονιά που πέρασε και ήταν εκτός τηλεόρασης: «Ήταν μία χρονιά περισυλλογής, αυτοσυγκέντρωσης και αποθήκευσης ενέργειας».

Για την τηλεόραση: «Tην τηλεόραση, είναι τα πρόσωπα που την κάνουν να ξεχωρίζει. Π.χ., βλέπεις τον Χατζηνικολάου στο δελτίο του Alter και ξέρεις ότι υπάρχει κύρος στην ενημέρωση. Βλέπεις τον Λαζόπουλο και το μόνο που λες είναι ότι μας κάνει χάρη που κάνει τηλεόραση για μας».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με το "Contra TV" για μια ζωντανή εκπομπή επικοινωνίας. Για να εμφανίζομαι ζωντανά, με εικόνα και ήχο, και να επικοινωνώ με τους χρήστες μία φορά την εβδομάδα, υποδυόμενος το πρόσωπο της επικαιρότητας. Επίσης, ετοιμάζω ένα αθλητικό τηλεπαιχνίδι στο Internet πολλά υποσχόμενο».

Για το νέο του site: «To mycomedy.gr ξεκίνησε στις 19 Ιουλίου. Έχει πολλές στήλες αλλά και το δικό μου blog. Και βέβαια λέμε στον κόσμο αν έχει κάποιο ενδιαφέρον κείμενο, βίντεο ή φάρσα να το αξιολογήσουμε και να το βάλουμε. Πάντα θέλω ο κόσμος να είναι συμμέτοχος στη δουλειά μου».

Για τις χρυσές εποχές συμβολαίων και την οικονομική κρίση: «Τελείωσαν και όχι μόνο στην τηλεόραση τα χρυσά συμβόλαια. Τελείωσαν τα golden — και τα κορίτσια και τα αγόρια. Όταν ακούς γύρω σου για μείωση σε μισθούς 30% και απολύσεις, για ποια χρυσά συμβόλαια μιλάμε; Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα βγούμε από αυτή πιο λογικοί».

Και φυσικά για την κόρη του: «Αυτό που με κάνει να γελάω είναι η κόρη μου. Προσπαθώ να είμαι αυστηρός μπαμπάς».
source:yupi.gr
top