Διάσημοι Έλληνες

Τι γράφουν στο Twitter τους;

Καλαμοίρα- Σάκης Ρουβάς
Δεν είναι μόνο οι ξένοι σταρ που μοιράζονται με τους θαυμαστές και τους φίλους τους ό,τι συμβαίνει στη ζωή τους μέσω του Twitter, είναι και πολλοί Έλληνες: Τα πρωτεία έχουν, πιθανότατα, ο Σάκης Ρουβάς και η Τάμτα, που ανεβάζουν καθημερινά φωτογραφίες τους Ναταλία Γερμανού και η Καλομοίρα, αλλά και ο νεοαφιχθείς στο Twitter, Δημήτρης Ουγγαρέζος. και ανακοινώνουν τις κινήσεις τους. Επάξια τους συναγωνίζονται, όμως, η

Καλομοίρα: «Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσω να στέλνω τα προσκλητήρια (σ.σ.: παντρεύεται στις 26 Σεπτεμβρίου). Είμαι τόσο χαρούμενη που τελειώνω με αυτό! Επιτέλους!»

Σάκης Ρουβάς: «Να έχετε όλοι έναν υπέροχο Αύγουστο!»

Δημήτρης Ουγγαρέζος (μαζί με αρκετούς φίλους του, ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αλέξανδρος Πρωτοπαπάς κάνουν διακοπές στην Κεφαλονιά): «Η Δούκισσα φόρεσε λευκό, ενώ γνωρίζει ότι θα τη ρίξουν σήμερα στην πισίνα. Τυχαίο; Δε νομίζω».

Ναταλία Γερμανού: «Αθήνα μόνο για μια μέρα, αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα στην όμορφη Κύπρο!»

Χάρης Βαρθακούρης: «Αύγουστος 2010... Ο μήνας που ο μεγαλύτερος μπέμπης που υπάρχει, θα γίνει πατέρας... Αν είναι δυνατόν!!! (σ.σ.: η σύζυγός του θα φέρει σε λίγες μέρες στον κόσμο το πρώτο τους παιδί). Καλό μήνα σε όλους».

Ελεονώρα Μελέτη: «Η Πρωινή Μελέτη εργάζεται σκληρά και το καλοκαίρι». Στη φωτογραφία η ίδια και ο συνεργάτης της, Γιώργος Κασπίρης.

Τάμτα: «Θέλω να παίξω σε μιούζικαλ! Με ακούτε; Θέλω πολύ και περιμένω προτάσεις! Αλλά μόνο σοβαρές παρακαλώ!»

Έλλη Κοκκίνου: «Τώρα είδα τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ πολύ που με θυμηθήκατε! Πολλά φιλιά!»

Άννα Βίσση: «Χρόνια πολλά στη σκυλίτσα μου, την Μπρούκλιν. Είναι πέντε ετών τώρα… Και είναι τόσο γλυκιά!»
source:yupi.gr
top