Αυξάνεται η λίστα 

των επιθετικών...

pao-inter.jpg
Ένα ακόμα όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού για την επίθεση. Ο λόγος για το Ακίλε Εμανά, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπέτις. Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2013 και την περσινή σεζόν είχε σημειώσει δέκα γκολ σε 28 εμφανίσεις με την ομάδα της Ανδαλουσίας στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η περίπτωσή του εξετάζεται και αξιολογείται μαζί με τις περιπτώσεις των Ιλάν, Πάντελιτς, Ουτάκα, Βελάσκεζ, Ομπινά, Μίντο και Μόουτσε.
Οι εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού αναμένεται να καθυστερήσουν, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσουν πρώτα τα θέματα των αποχωρήσεων. Οι Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ, Κλείτον, Μελίσσης και Μάντζιος αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν τις επόμενες ημέρες από την Παιανία. Μόλις αποχωρήσουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, τότε θα μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση επιθετικού που θα αγωνίζεται και μέσα στην περιοχή, αλλά και στα άκρα, όπως έχει εισηγηθεί ο Νίκος Νιόπλιας.
Από εκεί και πέρα, στο μεγάλο φιλικό ματς απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους «νερατζούρι» στο Τορόντο του Καναδά στις 3:00 της Τετάρτης. Ο Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-2-3-1 και με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Καντέ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, τον Βύντρα στα δεξιά και τον Σπυρόπουλο στα αριστερά. Οι Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τον Νίνη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Ο Γκοβού θα αγωνιστεί στα δεξιά και ο Λέτο στα αριστερά. Ο Σισέ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
source:parapolitika.gr
top