Περισσότερες 

πληροφορίες για το VW Roadster...

 
Μπορεί οι Γερμανοί να αναβάλουν συνεχώς την έναρξη της παραγωγής του πολύ αναμενόμενου μικρού roadster της VW, όμως όλο και περισσότερες πληροφορίες αλλά και σχέδια βγαίνουν γι’ αυτό. Μάλιστα ένα από τα επικρατέστερα είναι αυτό που σας αποκαλύπτουμε, το οποίο, όπως βλέπετε, δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από το πρωτότυπο μοντέλο BlueSport που είχαμε δει πριν περίπου δύο χρόνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι Γερμανοί έχουν σχεδόν αποφασίσει να τοποθετήσουν ως βασικό κινητήρα τον 1.4TSi κινητήρα, ο οποίος με τα δύο Turbo θα αποδίδει 180 PS.Το κιβώτιο ταχυτήτων που θα στέλνει τη ροπή στους εμπρόσθιους τροχούς θα είναι το 7-τάχυτο DSG, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή του χειροκίνητου 6-τάχυτου.

To βάρος του roadster θα είναι στα 1.200 κιλά και οι επιδόσεις εκρηκτικές με τα πρώτα 100 km/h να καλύπτονται σε μόλις έξι δευτερόλεπτα, ενώ οι εκπομπές ρύπων θα περιορίζονται στα 140 g/km. Τώρα το νέο χρονοδιάγραμμα της VW για την παραγωγή του διθέσιου ανοικτού αυτοκίνητου, αναφέρει για έναρξη της παραγωγής τον Φεβρουάριο του 2011, οπότε να προλάβουν να ρίξουν το νέο μοντέλο στους δρόμους την Ανοιξη…
Όλα αυτά βέβαια αν δεν υπάρξει και άλλη αναβολή…source:protothema.gr


top