Φαίδων Κεφαλέας...

«Η Ελένη είναι πολύ καλύτερα τώρα»

Φαίδων Κεφαλέας
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται και γράφονται διάφορα σχετικά με την παραμονή σου στο πάνελ του Καφέ με την Ελένη. Τι θα γίνει τελικά;
Θα συνεχίσω να είμαι για μία ακόμη χρονιά στον Καφέ με την Ελένη και χαίρομαι πραγματικά γιατί έχουμε άψογη συνεργασία με την Ελένη και με όλη την ομάδα.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται και γράφονται διάφο­ρα σχετικά με την παραμονή σου στο πάνελ του Καφέ με την Ελένη. Τι θα γίνει τελικά;
Θα συνεχίσω να είμαι για μία ακόμη χρονιά στον Καφέ με την Ελένη και χαίρομαι πραγματικά γιατί έχουμε άψογη συνεργασία με την Ελέ­νη και με όλη την ομάδα.

Φέτος, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μια πολύ έντονη χρο­νιά για την Ελένη Μενεγάκη. Πώς αντέδρασες όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζει;
Είναι γεγονός ότι ήταν μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για την Ελένη και επειδή στην εκπομπή είμαστε σαν μια οικογένεια, αυτή η κατάστα­ση μας επηρέασε όλους. Ήμαστε και θα είμαστε δίπλα της, όπως και εκείνη είναι στο πλευρό μας όταν τη χρειαζόμαστε.

Την είδες να αντιδρά ή ακόμη και να κλαίει, όταν τα media αποκάλυπταν λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή;
Επαναλαμβάνω ότι ήταν μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για την Ελένη.  Όπως ακριβώς την είδατε κι εσείς από το σπίτι σας, έτσι ακριβώς την είδαμε κι εμείς. Από κει και πέρα, η Ελένη δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για να εισχωρή­σει κάποιος στην προσωπική της ζωή και ο καθένας μας αντιμετωπίζει τις ιδιωτικές του στιγμές, όπως εκείνος αισθάνεται καλύτερα.

Επίσης, για πρώτη φορά κάποιοι τηλεκριτι­κοί άσκησαν έντονη κριτική εις βάρος της.
Για όλους όσοι δουλεύουν στην τηλεόραση ακού­γονται και γράφονται διάφορα. Εμάς αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να είναι καλά η Ελένη.

Είναι καλά η Ελένη τώρα;
Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα.
source:yupi.gr
top