Μήνυση στη Madonna

για τη χρήση του "Material Girl"...


Το απόλυτο “Material Girl”, η Madonna, μηνύθηκε για το δικαίωμά της να χρησιμοποιήσει τη σχετική ονομασία στη νέα σειρά ρούχων της. Ποιος ? Το απόλυτο “Material Girl”...


Το ομώνυμο τραγούδι, έγινε μεγάλη επιτυχία από την ίδια το 1985 και πρόσφατα η διάσημη τραγουδίστρια, επέλεξε να “δανειστεί” τον τίτλο του, για την επωνυμία της σειράς ρούχων, που δημιούργησε από κοινού με τη 13χρονη κόρη της.
Η σειρά απευθύνεται σε νεαρά κορίτσια και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προκλητικά σορτσάκια και ρούχα με πολλή δαντέλα, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1980.
Τα ρούχα, που μάλλον είναι περισσότερο “ανάμνηση” του στυλ της ίδιας της Madonna από παλαιότερες εποχές, σχεδίασε από κοινού η ίδια με τη 13χρονη Lourdes και παρουσιάστηκαν τον προηγούμενο μήνα στη Νέα Υόρκη.
Ωστόσο, μία άλλη εταιρεία ρούχων, η LA Triumph, που όπως υποστηρίζει, χρησιμοποιεί την ίδια επωνυμία από το 1997, μήνυσε τη Madonna και οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στα δικαστήρια.
Εκ μέρους της LA Triumph υποστηρίζεται ότι η εταιρεία, που προωθεί τη σειρά της Madonna, “δημιουργεί σύγχυση στην αγορά” και κατά συνέπεια, ζήτησε από το δικαστήριο την απόσυρση της επωνυμίας από την ανταγωνιστική εταιρεία αφενός, αλλά και τα κέρδη από την μέχρι τώρα κυκλοφορία των ρούχων αφετέρου.
Μέχρι στιγμής, η Madonna δεν έχει κάνει σχόλια..
source:cosmo.gr

Madonna Material girl
top