Αντώνης Ρέμος...

Έδωσε 200.000 ευρώ στη διοίκηση του Ηρακλή για να τον αφήσουν να τραγουδήσει;

Ρέμος
Σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, ο Αντώνης Ρέμος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έστειλε -με εκπρόσωπό του- επιταγή με το ποσό των 100.000 ευρώ στη νέα διοίκηση του Ηρακλή.
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ ο Αντώνης κατάφερε έτσι να αποτρέψει το προγραμματισμένο συλλαλητήριο  έξω από το Politeia live clubbing την βραδιά της πρεμιέρας, που είχαν εξαγγείλει οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας. Λίγες ώρες πριν την τελευταία νύχτα των εμφανίσεών του θα αποδοθεί ακόμη μία επιταγή προς την διοίκηση του γηραιού της τάξεως επίσης των 100.000 ευρώ. Η κίνηση αυτή του τραγουδιστή στάθηκε η αιτία αναβολής της κινητοποίησης των φιλάθλων.

Ο 40χρονος τραγουδιστής έχει δευσμευτεί ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα καταθέσει στην ομάδα 300.000 ευρώ, ενώ δεν διευκρινίσθηκε αν το ποσό που έδωσε λίγο πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών του, είναι μέρος των συγκεκριμένων χρημάτων ή extra οικονομική ενίσχυση   για την κάλυψη των χρεών της ομάδας, που δημιουργήθηκαν επί των ημερών  προεδρείας του στον ποδοσφαιρικό σύλλογο.source:yupi.gr
top