Είχαν την ουσία που διέλυσε 

την εθνική Άρσης Βαρών...


      Στα  ίχνη κυκλώματος που διακινεί  ουσίες για ντόπινγκ πιστεύουν  οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ότι τους οδηγεί η σύλληψη τριών Ελλήνων και ενός Αλβανού με ποσότητες ναρκωτικών. Κι αυτό γιατί εκτός από κοκαϊνη, ηρωίνη και κάναβη, είχαν και ποσότητες της δυσεύρετης ουσίας «βουπρενορφίνη», για την χρήση της οποίας διαλύθηκε προ ετών ολόκληρη η εθνική ομάδα Άρσης Βαρών!

    Στο κρησφύγετό  τους, οι τρεις Χανιώτες ηλικίας 22, 26 και 33 χρόνων είχαν δέκα δισκία των 8 mg το καθένα από την παράνομη ουσία, για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους προμηθευτές τους, αλλά και τον προορισμό των χαπιών που χρησιμοποιούνται για το ντοπάρισμα αθλητών από τα έξη κινητά τηλέφωνα που βρήκαν πάνω τους.

    Στην κατοχή  των τεσσάρων εμπόρων ναρκωτικών  κατασχέθηκαν ακόμη 191 γραμμαρια ηρωίνης, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 50 γραμμαρίων, 1,5 γραμμάριο χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, σύνεργα για συσκευασία ναρκωτικών, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα φιαλίδιο με μηχανισμό εκτόξευσης ερεθιστικής ουσίας, αλλά και 3.750 ευρώ και τέσσερις χρυσές λίρες Αγγλίας που προέρχονταν από την διακίνηση των ουσιών.
source:protothema.gr
top