Η δυναστεία είναι εδώ, έρχεται 

το Droid 2 της Motorola...


Η Motorola στο χώρο των κινητών συσκευών τηλεφωνίας έχει αναμφίβολα τη μεγαλύτερη ιστορία καθώς είναι ο «πατέρας» των κινητών-smartphone.

Κάθε τόσο μάλιστα, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο θυμίζοντας σε όλους γιατί εκείνη κατασκεύασε το πρώτο κινητό. Η δεκαετία 1990-2000 σηματοδοτήθηκε από το αγαπημένο Motorola StarTAC, στη συνέχεια ήρθε η σειρά Razr και το 2009 η Motorola άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο χάρις το γνωστό σε όλους Droid.

Μετά από δύο νέες προσπάθειες εντυπωσιασμού της αμερικανικής εταιρείας με τα Droid Incredible και Droid X, τα «ψέματα» τέλειωσαν και την Τρίτη η εταιρεία Verizon Wireless παρουσίασε το νέο Motorola Droid 2!

Εξωτερικά το νέο Droid 2 θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό του αν εξαιρέσει κανείς τις μεταλλικές «πινελιές» που προστέθηκαν για λόγους design. Μεγάλη οθόνη, full Qwerty πληκτρολόγιο το οποίο «γλιστράει» προς τα αριστερά από το πίσω μέρος της συσκευής.

Κάτω από την 3,7 ιντσών οθόνη υπάρχει ένας επεξεργαστής 1GHz ο οποίος τρέχει με το νέο Android 2,2 (Froyo) με μνήμη 8GB ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασής της κατά 32GB με εξωτερική μνήμη MicroSD.

Εντυπωσιακή επίσης είναι και η κάμερα 5 megapixel με αυτόματο ζουμ ενώ προεγκατεστημένα θα είναι προγράμματα όπως Facebook, Twitter, Skype και Youtube.

Σύμφωνα μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση, από το Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής που θα ακούει στο όνομα Droid 2 D2-R2.

Πηγή έμπνευσης υπήρξε φυσικά το αγαπημένο ρομπότ των ταινιών Star Wars απ’ όπου η Motorola πήρε την ονομασία Droid.

Το Motorola Droid 2 θα κυκλοφορήσει σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ από την Πέμπτη ξεκινάνε οι πωλήσεις του στα καταστήματα Verizon Wireless στην Αμερική έναντι 199 δολαρίων με συμβόλαιο 2 ετών.

Τώρα εάν θέλετε να το αγοράσετε μετρητοίς και χωρίς συμβόλαιο θα πρέπει να περιμένετε μερικούς μήνες και να πληρώσετε περίπου 600 ευρώ.

Σίγουρα είναι υψηλό το αντίτιμο, όμως είναι η εταιρεία υπόσχεται ότι θα μείνετε παραπάνω από απλά ικανοποιημένοι.source:protothema.gr
top