Spa για καλύτερες... 

ζαριές και εξασφαλισμένα κέρδη!

Θεραπεία Good Luck προσφέρει ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας


Όσοι αποφασίσουν να επισκεφτούν το Λας Βέγκας για να δοκιμάσουν την τύχη τους, θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν πρώτα από το ξενοδοχείο Encore...

Το κέντρο ευεξίας υποστηρίζει ότι οι τεχνικές μασάζ, χαλάρωσης και άλλες θεραπείες που εφαρμόζει στους πελάτες του βασίζονται στις ανατολικές - κινεζικές φιλοσοφίες περί εσωτερικής ισορροπίας και ειρήνης. Έτσι προσδίδουν ευεξία, αποκαθιστούν οποιοδήποτε κακό κάρμα και προφυλλάσουν από το κακό μάτι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας στα μεγάλα καζίνο της πόλης.

Η θεραπεία Good Luck που προσφέρεται διαρκεί σχεδόν ένα δίωρο και περιλαμβάνει 50 λεπτά μασάζ (ευρωπαϊκό και ταϊλανδέζικο), εισπνοές με αιθέρια έλαια, ποδόλουτρο, περιποίηση κεφαλής και ενυδάτωση χεριών, για να ρίχνει ο παίκτης προφανώς καλύτερα τα ζάρια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τα πέντε βασικά στοιχεία, δηλαδή μέταλλο, ξύλο, νερό, φωτιά και αέρας χρησιμοποιούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φέρουν γούρι.

Η θεραπεία προσφέρεται μόνο μετά από ραντεβού και σε επισκέπτες που διαμένουν σε άλλα ξενοδοχεία κοστίζει 350 δολάρια, δηλαδή περίπου 300 ευρώ. 
source:skai.gr
top