Ήταν ζωντανή και κακοποιημένη 

η 11χρονη όταν την πεταξε 

στο πηγάδι...



Ήταν ζωντανή και κακοποιημένη η 11χρονη όταν την πεταξε στο πηγάδι
Νεκρό μέσα σε πηγάδι της περιοχής εντοπίστηκε μετά από πολύωρες έρευνες της αστυνομίας το άτυχο 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία που αναζητούταν από την Κυριακή τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το κοριτσάκι κακοποιήθηκε άγρια από ένα «κτήνος» αλβανικής καταγωγής και από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο ψυχασθενής δράστης κακοποίησε το παιδί και στη συνέχεια το έριξε ημιθανές σε πηγάδι λίγο έξω από το χωριό όπου διέμενε το άτυχο κορίτσι.
Ο «άνδρας» ήταν φίλος της οικογένειας της μικρής και με το πρόσχημα ότι θα την πάει σπίτι της την οδήγησε σε ένα ερημικό σημείο όπου και τη βίασε πριν το αρρωστημένο του μυαλό τον οδηγήσει να την πετάξει ημιθανή σε πηγάδι
Η αστυνομία ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι εξαφανίστηκε η 11χρονη που διέμενε με την οικογένειά της στο Ελαιοχώρι, από τον Οκτώβριο του 2009. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, το Χαμόγελο του Παιδιού, η τοπική κοινωνία αλλά και τα ΜΜΕ σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η μικρούλα Ρένι από τη Βουλγαρία.
Το κοριτσάκι το είδαν για τελευταία φορά στη 1.20 τα ξημερώματα Κυριακής, όταν και έφυγε από την πλατεία του χωριού για το σπίτι του.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, την ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένους σκύλους και κλιμάκιο κοινωνιολόγων και ψυχολόγων από το "Χαμόγελο του Παιδιού", ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο 41χρονος Αλβανός, δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Αξιοποιώντας πληροφορίες που ήθελαν τον δράστη να είναι από τους τελευταίους που έφυγαν από την πλατεία του χωριού, ο 41χρονος Αλβανός-κτήνος (που διαμένει τα τελευταία δέκα χρόνια με την οικογένειά του στο χωριό) οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Κατά την ανάκριση, ο δράστης ομολόγησε ότι επιβίβασε ο ίδιος το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του και -αφού το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία επτά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό- το κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητο του και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι που υπήρχε στην περιοχή, βάθους περίπου δέκα μέτρων.
Τραγική λεπτομέρεια του απεχθούς εγκλήματος του αρρωστημένου δράστη είναι ότι η μικρούλα Ρένι ήταν ακόμη ζωντανή όταν ο ίδιος την πέταξε μέσα στο πηγάδι.
Ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο και υπέδειξε το πηγάδι όπου, δυστυχώς, βρέθηκε νεκρή η ανήλικη κοπέλα.
Με μέριμνα των αρχών και τη συνδρομή του «Χαμόγελου του Παιδιού», παρέχεται στους γονείς της ανήλικης ψυχολογική υποστήριξη ενώ ο ψυχασθενής δράστης -με την ολοκλήρωση της δικογραφίας- θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Τρίπολης.
 source:madata.gr

top