Έβλεπε live πορνό από τους... 

πελάτες του..

porno.jpg
Υπάρχει ένας άνθρωπος που πληρώνονταν για να... βλέπει τους πελάτες του να κάνουν σεξ. Μόνο που αυτό δεν το ήξεραν οι πελάτες. Ο λόγος για τον Τζέιμς Στράτον, έναν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων από το Πέρθ της Σκωτίας.

Ο Στράτον είχε μετατρέψει τους υποτιθέμενους ανιχνευτές φωτιάς σε κινητούς κατασκόπους, τοποθετώντας κρυφές κάμερες με σκοπό να απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές τους ανυποψίαστους πελάτες του. Έτσι έβλεπε διαρκώς live πορνό.

Μάλιστα, ο 67χρονος είχε δημιουργήσει και ειδικό δωμάτιο στο σπίτι του για προσωπικές προβολές με γιγαντοοθόνη! Ωστόσο, μια κοπέλα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού άκουγε περίεργους θορύβους στη σοφίτα, όπου και ανακάλυψε μια κάμερα και πολλά καλώδια.

Ο διεστραμμένος άνδρας αποδείχθηκε ότι είχε στη κατοχή του 8.000 dvd με πορνογραφικό υλικό, μεταξύ άλλων και με παιδιά, είχε εγκαταστήσει ολόκληρο κύκλωμα με κρυφές κάμερες, το κέντρο των οποίων ήταν η συγκεκριμένη σοφίτα.

Μετά την σύλληψή του, αναγκάστηκε να ομολογήσει τις πράξεις του. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η σύζυγός του έπεσε από τα σύννεφα. Έτσι πάντως λύθηκε και η απορία που σε δυο άνδρες που τους είχε πετάξει κλοτσηδόν από το ξενοδοχείο. Ο λόγος ήταν ότι δεν του άρεσε το... υλικό, αφού επιδίδονταν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις...source:parapolitika.gr
top