Ετοιμάζονται πυρετωδώς οι... τηλε-αστέρες!


Η νέα τηλεοπτική σεζόν, που ξεκινάει σε λίγες μέρες, αναμένεται η πιο δύσκολη για τους τηλε-αστέρες, που μέχρι πρότινος είχαν αναπαυτεί στους θρόνους τους. Κόσμος πάει κι έρχεται στα κανάλια, ενώ από σήμερα οι περισσότεροι πιάνουν δουλειά προετοιμάζοντας την τηλεοπτική τους επιστροφή...

Πρώτη και καλύτερη η πρώην (κάποιοι ακόμα την αναγνωρίζουν...) ''βασίλισσα'' της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί ο ''Καφές'' να ξεκινάει πολύ αργότερα (περίπου στα τέλη Σεπτέμβρη), αλλά από σήμερα το πρωί η Ελένη βάζει τέλος στις διακοπές της και ξεκινάει τις συσκέψεις για να κάνει το άρωμα τους καφέ της πιο δυνατό.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, την αυλαία σηκώνει η Πόπη Τσαπανίδου, που από σήμερα το πρωί επιστρέφει στ πόστο της και στο ''Σκάι τώρα''. Μία εβδομάδα μετά (από τις 30 Αυγούστου) το ''παρών'' θα δώσουν και ο Γιώργος Αυτιάς, το δίδυμο Καμπουράκης - Οικονομέας και η Μαρία Σαράφογλου στη ΝΕΤ. Ο Γιώργος Παπαδάκης πάλι θα ξεκουράζεται μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, αφού η Ράνια Θρασκιά θα επιμένει και όλο τον επόμενο μήνα να... έρθουμε!

Ο Γιώργος Καραμέρος (αν δεν κατέβει για δήμαρχος στο Μαρούσι, όπως ακούγεται!) και ο Σπύρος Χαριτάτος θα είναι ''10 με μία μαζί'' από αρχές Οκτώβρη, ενώ κάπου τότε αναμένεται να ξεκινήσει και η νέα πρωινή ψυχαγωγική πρόταση του Mega με τους νιόπαντρους Λιάγκα  - Σκορδά.

Η Βάσια Λόη, που αποχώρησε από το Alter, έχει δεχτεί πρόταση από τον Ant1 να... χορέψει για το Dancing with the stars 2, την οποία και θα αποδεχτεί μάλλον.

Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται να έχει πει αρχικά το ''ναι'' στην Ρούλα Κορομηλά και στο Greek Idol για να καθίσει στην κριτική επιτροπή, από την οποία αποχώρησαν (ή τους αποχώρησαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Μάρω Θεοδωράκη), αλλά έμεινε σταθερός ο Κώστας Καπετανίδης.

Ο Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συζητά με τον Ant1 εκτός από την παρουσίαση του X Factor και τη συμμετοχή σε ένα σίριαλ του σταθμού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την κρατική τηλεόραση για την παρουσίαση εβδμαδιαίου τηλεπαιχνιδιού.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπαίνει σφήνα ανάμεσα στη Χριστίνα Λαμπίρη και το δίδυμο Φώτη και Μαρία στο πρόγραμμα του Star.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγεται ότι επιστρέφει στα τηλεοπτικά του λημέρια για να αναλάβει την παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του Big Brother στον Alpha.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει αγχωμένος που θα αναλάβει ρόλο παρουσιαστή στο talent show ''Just the two of us'' με συμπαρουσιάστρια (στα παρασκήνια) τη Δούκισσα Νομικού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γίνεται η... αρχικουτσομπόλα του Alter, μετά από χρόνια προσπάθειας, αναλαμβάνοντας το ''Πολύ Μπλα Μπλα''...

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει οσονούπω στο ''Τσαντίρι'' του, στο οποίο και θα αφοσιωθεί φέτος, μην κάνοντας ούτ θέατρο, ούτε σινεμά.

Η Μαρία Χούκλη θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο νέο δελτίο ειδήσεων του Ant1 από Σεπτέμβρη, ενώ κάποιοι θέλουν την Έλλη Στάη να συζητάει με την κρατική τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει κι αυτός στη μικρή οθόνη, μετά από έναν χρόνο ανάπαυλας, με καθημερινό (ή μήπως όχι) τηλεπαιχνίδι στο Mega.

Και τα καστ στα καθημερινά σίριαλ του Mega ( Μυστικά της Εδέμ και Ζωή της Άλλης) βρίσκονται ήδη σε εντατικά γυρίσματα για τους νέου κύκλους επεισοδίων. Η αυλαία για τα Μυστικά έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου.source:nooz.gr
top