Ο Αλέξης Κούγιας και το 

παιδικό πάρτι στο σκάφος...


Η ολόλευκη θαλαμηγός του ποινικολόγου στολισμένη με ροζ μπαλόνια, ειδικά για το πάρτι γενεθλίων της κόρης του. Τη στιγμή που η μικρή Μάιρα έσβηνε τα κεράκια της τούρτας της στην αγκαλιά του Αλέξη Κούγια βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό πάνω από το λιμάνι στο Μεγανήσι Πάρτι-έκπληξη ετοίμασε στη θαλαμηγό του ο Αλέξης Κούγιας για την κόρη του Μάιρα, τον Δεκαπενταύγουστο στο Μεγανήσι.



Ο γνωστός ποινικολόγος πήγε στην πλατεία του χωριού και μαζί με την κόρη του προσκάλεσαν στο σκάφος όλα τα παιδάκια που ήταν εκεί. Οι γονείς των παιδιών ξαφνιάστηκαν ευχάριστα με την κίνηση του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος έδειχνε πολύ χαρούμενος. Σουβλάκια, τυρόπιτες, γλυκά από τα μαγαζιά του χωριού αλλά και μια μεγάλη τούρτα γέμισαν το τραπέζι του σκάφους. Το πρόσωπο της μικρής έλαμπε, ενώ χαμογελαστός διασκέδαζε και ο μεγάλος της αδελφός, ο 9χρονος Χρήστος. «Αυτό το πάρτι το κάνω κάθε χρόνο για τα γενέθλια της κόρης μου. Μαζεύονται όλα τα παιδάκια του χωριού στο σκάφος και διασκεδάζουν» είπε στο «thema people» ο Αλέξης

Κούγιας.



Οι εκπλήξεις για τους λιλιπούτειους καλεσμένους στη θαλαμηγό, η οποία είχε στολιστεί με ροζ μπαλόνια, κορυφώθηκαν με τα πυροτεχνήματα που έσκασαν στον ουρανό μόλις η μικρή Μάιρα έσβηνε τα κεράκια της τούρτας. Την επομένη μέρα στο σκάφος του κ. Κούγια έφτασε και η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, η οποία πήγε στο Μεγανήσι για να δει τα παιδιά της. Ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου βρέθηκαν έπειτα από πολύ καιρό μαζί και έδειξαν προς τα έξω πως οι ημέρες που αντάλλασσαν βαριές κουβέντες στα τηλεοπτικά παράθυρα ανήκουν στο παρελθόν. Και παρά το γεγονός πως και οι δυο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, διατηρούν επαφή και βρίσκονται σε γιορτές και γενέθλια. Ηταν, εξάλλου, κοινή τους επιθυμία τα παιδιά να μπορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να απολαμβάνουν ταυτόχρονα την αγάπη τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα τους.




Η Εύη Βατίδου ήταν αρκετά χαλαρή. Εκανε βόλτα στο Μεγανήσι και έπιασε κουβέντα με γυναίκες που την αναγνώρισαν. Φυσικά, θέμα συζήτησης ήταν τα τηλεοπτικά δρώμενα, τα οποία πάντα ιντριγκάρουν. Οσο για τον Αλέξη Κούγια, είναι αξιοσημείωτο ότι εδώ και τρία χρόνια δεν περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο. «Εχω σταματήσει να πηγαίνω στη Μύκονο τα καλοκαίρια και με το σκάφος μου έρχομαι στο Μεγανήσι, όπου περνάω τις διακοπές μου μαζί με τα παιδιά μου», σχολίασε μάλιστα σχετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει αγοράσει κάποια έκταση στο Μεγανήσι και ετοιμάζεται να χτίσει εκεί ακόμη μία εξοχική κατοικία. Στο Μεγανήσι με το σκάφος του ποινικολόγου και η Εύη Βατίδου για τα γενέθλια της κόρης τους Μάιρας.
source:protothema.gr
top