Παντρεύτηκαν στην κορυφή 

του Ολύμπου!

 
Ο Θάνος και η Παναγιώτα, γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, ακριβώς στην ίδια κορυφή του Ολύμπου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία,που παντρεύτηκαν  το περασμένο Σάββατο!

Σίγουρα δεν ήταν από τους πιο συνηθισμένους γάμους, αλλά όπως φαίνεται όλοι, νεόνυμφοι και καλεσμένοι θα το θυμούνται για πάντα. Η νύφη δεν φόρεσε ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά ορειβατικά μποτάκια, και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το νυφικό της ήταν μακρυμάνικο αφού σε τέτοιο υψόμετρο έχει αρκετή ψύχρα ακόμα και το καλοκαίρι!

Οι καλεσμένοι περπάτησαν περίπου 8 ώρες για να παρακολουθήσουν το μυστήριο αλλά αποζημιώθηκαν αφού η θέα ήταν κάτι παραπάνω από μαγευτική!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ,οι νεόνυμφοι,  ο 28χρονος Θάνος Βλέτσης από το Λιτόχωρο και η 27χρονη Παναγιώτα Μπουφέτη από την Κατερίνη, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους και έδωσαν υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, σε υψόμετρο 2.803, μόλις 114 μέτρα χαμηλότερα από τον Θρόνο του Δία.


Ο γαμπρός μετά την τελετή και το γλέντι που στήθηκε στο απομακρυσμένο καταφύγιο «Γιόσος Αποστολίδης» στον Ολυμπο, δήλωσε στην εφημερίδα :«Ηταν ονειρικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα. Παντρευτήκαμε στην κορυφή της Ελλάδας".

Όλοι πάντως πέρασαν υπέροχα παρά το γεγονός ότι σε αυτό το υψόμετρο, το οξυγόνο μειώνεται κατά 20%...

Να ζήσουν! 
source:tlife.gr
top