Βανδή, Rihanna, Lopez: 

Ποια είναι η σέξι μυστική 

τους δύναμη;

Τα φορέματα που αφήνουν τον ένα ώμο ακάλυπτο έχουν κυριεύσει τις καλοκαιρινές μας βραδιές.

Μάλλον επεδή δίνουν έναν αέρα μυστηρίου στο στιλ και αφήνουν ακάλυπτα όσα χρειάζεται για να εξιτάρουν τις σκέψεις του ανδρικού πληθυσμού. Το να καλύπτεις μόνο όσα χρειάζεται αφήνοντας ακάλυπτες τις ερωτογενείς ζώνες είναι ένα μεγάλο σέξι μυστικό με θεαματικά αποτελέσματα!


Είναι μια τάση που μας έχει κερδίσει κυρίως γιατί είναι τόσο ευκολοφόρετη! Μπορείς να βρεις φορέματα με το συγκεκριμένο κόψιμο αλλά και απλά τοπς που μπορείς να συνδυάσεις με σορτσάκια και τζιν!  Προτίμησε εκείνα που έχουν φρου φρου στο τελείωμα για περισσότερο όγκο!



Η Rihanna με μια ολόσωμη φόρμα από την χειμερινή κολεξιόν του 2011 των D&G. Μια εμφάνιση που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών της. Η JLo με το αγαπημένο της Animal Print σε σχέδιο Roberto Cavalli. Η Cameron Diaz με την πιο minimal chic εκδοχή της τάσης σε ένα μαύρο μίνι φόρεμα!



Ο οίκος Valentino προτείνει παλ γκρι τόνους με ντραπέ όγκους! To μήκος φυσικά και είναι μίνι! Ο οίκος Lanvin προτείνει μια πιο λιτή εκδοχή με μεγάλο όγκο στον αριστερό ώμο. Το λευκό κυριαρχεί και δεν υπάρχουν καθόλου κοσμήματα! H Isabel Marant δίνει μια πιο καθημερινή αίσθηση με σορτς και μπότες! Το κολιέ είναι σχεδόν απαραίτητο!


EXTRA TIPS:

-Φόρεσε bangles (μεγάλα βραχιόλια) στο χέρι με τον ακάλυπτο ώμο για να φέρεις την ισορροπία!
-Εάν επιλέξεις φόρεμα ή φούστα-μπλούζα προτίμησε κοντό μήκος!
-Τα παλ χρώματα κυριαρχούν! Προτίμησε την μονοχρωμία.
-Εάν φορέσεις κολιέ προτίμησε κάτι απλό και μίνιμαλ!
-Πρόσεξε τα σημάδια από το μαγιό! Μπορείς να βάλεις self tan στα σημάδια του μπικίνι για να τα εξαφανίσεις. source:tlife.gr

top