Το είπε και το έκανε: Κινήθηκε νομικά η Ελένη Ράντου για την «Εργαζόμενη γυναίκα»

Το είπε και το έκανε: 

Κινήθηκε νομικά η Ελένη 

Ράντου για την «Εργαζόμενη γυναίκα»



Νομικά κινήθηκε τελικά η Ελένη Ράντου προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα από την παραγωγή της σειράς του ANT1 «Εργαζόμενη γυναίκα». Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ενώ δήλωσε: «Έκανα αυτό που πρέπει κάποιος να κάνει όταν μια εταιρεία κηρύσσει πτώχευση. Βέβαια, έχω δουλέψει πολλές φορές χωρίς να πάρω χρήματα, γιατί εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ενοχή όταν βγάζουμε χρήματα. Στην περίπτωση όμως που δουλεύεις για ένα μεγάλο κανάλι και το προϊόν αυτό φέρνει χρήματα, τότε θυμώνεις που δεν έχεις πληρωθεί».
Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για μια ανάλογη εμπειρία της στο θέατρο. «Έτυχε να κάνω στο θέατρο μια συμφωνία που δεν τηρήθηκε, αλλά είχα θεωρήσει τόσο πετυχημένη και πλούσια την εμπειρία μου, ώστε δεν ζήτησα χρήματα».
Η Ελένη Ράντου στην ίδια συνέντευξη αναφέρεται στις χαμηλές αμοιβές, αλλά και στον μύθο που θέλει τους ηθοποιούς να εξασφαλίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά: «Αν σκεφτείτε ότι εγώ για το “Κωνσταντίνου και Ελένης” πήρα συνολικά 300 χιλιάδες δραχμές και η σειρά παίζεται τώρα δέκα χρόνια και το κανάλι έχει εισπράξει τόσα από τη διαφήμιση, θα καταλάβετε πόσο κακοπληρωμένοι είναι οι ηθοποιοί» δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως πρόκειται για μια σειρά-φαινόμενο καθώς έχει μετατραπεί σε μελέτη στο πανεπιστήμιο. «Έμαθα πως στο πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Επικοινωνίας κάνουν μια έρευνα γι’ αυτό. Γίναμε αντικείμενο μελέτης. Με το σίριαλ μεγαλώνουν πλέον και άλλες γενιές. Ίσως γιατί είναι αυθεντικό, ανέμελο για κάποιο λόγο μοιάζει να είναι επίκαιρο. Μια σειρά που την κορόιδεψαν πολλοί όταν έγινε, δικαιώθηκε όμως με τον χρόνο».source:gossip-tv.gr
top